Публикувано на

Стягащо дамско боди с чашки

Стягащо дамско боди с чашки

Стягащо дамско боди с чашки

Стягащо дамско боди с чашки – един уникален модел дамско стягащо бельо, подходящо за всеки тип облекло. Тези модели са от колекция „MINIMIZER“ – Турция. Имат уникален ефект върху тялото ви. Прибира корема, стяга талията и оформят във фигура пясъчен часовник. От друга страна имате и сутиен, тъй като стягащото боди е с чашки в B, C, D размери с банели.

Тези модели стягащи корсажи са направени от висококачествена материя. Те са по-висок клас стягащо и моделиращо бельо, което можете да намерите на пазара. В същото време цената е повече от достъпна.

Предлагаме ви два модела стягащи бодита с чашки като единия е с презрамки, а другият модел е брижитка. Към него също имате и презрамки, така че можете да го носите, както предпочитате.

Стягащо дамско боди с чашки

Моделиращите бодитата са изработени така, че да пристягат най-вече в талията и корема. Също така оформят цялото ви тяло и то ефективно. Можем да кажем, че предлагаме едни от най-качествените модели дамско стягащо бельо.

Най-хубавото е, че стягащите бодита са и много красиви модели, които можете да носите и под елегантен тоалет или ежедневно. В телесен цвят се сливат с цвета на кожата и не личи изобщо. Това е добре, когато имате прозрачен тоалет и не искате да се вижда бельото ви. В същото време имате оформена фигура и сутиен, който да оформя бюста ви. Предимствата на този тип коригиращо бельо са много и вие ще се убедите сами.

Стягащо дамско боди с чашки

„MINIMIZER“ е производител на дамско бельо в Турция и освен стягащо бельо, на този производител предлагаме и сутиени „Минимайзер“. Специално разработени за голям бюст. Можете да ги разгледате в другата ни категория с дамски сутиени.

Няма да пропуснем да ви предложим и стягащо бельо от „Emay Korse“ – Турция. Също много качествено дамско бельо в разнообразни модели. От тази марка също можем да ви предложим стягащи бодита, но без чашки. Моделът е на класическо боди. От тях имаме и в големи размери до 3XL. Те също са направени като стягащ колан в талията и корема, за да оформя максимално. Разгледайте и изберете най-подходящите за себе си.

Стягащо дамско боди с чашки
Моделиращо и стягащо бельо боди